Finals provincials galotxa 2015

Aquest cap de setmana, celebràrem les finals provincials en la modalitat de galotxa.

04.final-galotxa.2015

Els nostres jugadors realitzaren un bon paper en totes les categories. També podríem dir, que a part de poder jugar les finals, fet que per ell mateix ja és molt especial, els nostres pogueren conéixer a la figura que ho ha sigut tot en el nostre esport, Paco Cabanes “El Genovés”.

02.final-galotxa.2015

Per tot, podem dir que la jornada va estar plena d’emocions.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>