Autonòmic Galotxa “El corte Inglés”

L’equip del Club Pilota Valenciana Borriol, continua imparable en el campionat autonòmic d’aquesta modalitat, en l’especialitat trinquet.

facebook_1425766817474facebook_1425766832377

Una setmana més, i ja complint tres victòries seguides, van poder derrotar a l’equip d’algimia d’alfara per 70 a 40. Després d’una intensa partida, on les dos formacions es mostraren molt segures del seu joc, el trio local va poder fer-se en la partida. Dos grans equips i una fantàstica vesprada.

facebook_1425766794248

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>