Nou conveni de col·laboració

El club de pilota Valenciana Borriol i l’ajuntament de la localitat, han firmat un nou conveni per a mantenir i subvencionar l’escola de pilota del mateix club.

Aquest conveni, està en vigència des del passat setembre del 2014, i complirà el termini aquest agost de l’any en curs. A partir d’aquest document, l’escola es compromet a exercir un seguit d’activitats per tal de promoure i garantir la continuitat d’aquest esport.

Tanmateix, l’ajuntament concedirà la quantia de 2000 euros, per tal d’aquesta finalitat.

Els representants del club, com de l’escola de pilota, es mostraren molt satisfets. Pel que fa al representant del consistori, el senyor Pauner, ha manifestat a El periodico del mediterraneo: “és importantíssima la labor del Club de Pilota, no solament perquè fomenta l’educació física i l’esport entre els joves, sinó perquè també promociona la cultura i la identitat del nostre municipi”. “Des de l’Ajuntament anem a seguir recolzant a totes les organitzacions que fan tant per Borriol i de manera totalment altruista”.

Deixem enllaç del mitjà citat anteriorment. Clica aquí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>