Campionat de one wall 14-15

El passat diumenge 9 de Novembre, un dels equips de l’escola de pilota Borriol va poder passar com a classificat per tal de jugar les fases finals de la modalitat de One Wall en la localitat de Massamagrell.

2014-11-09 09.52.22 La parella formada per Alberto Meseguer i per Jaume Tena, realitzaren una gran actuació en la fase provincial, la qual cosa els va permetre jugar en la fase autonòmica. En aquesta ocasió no superaren l’eliminatòria, però deixaren el poble i la seua pròpia actuació en un excel·lent lloc. Cal remarcar, que era la primera vegada que els nostres jugadors s’enfrontaven a la modalitat nomenada, i que tant aquesta parella, com les altres que no van poder superar la fase provincial, realitzaren una molt bona feina.

2014-10-31 20.51.35

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>