Hola a tots/es.

Obrim aquesta web, per a intentar apropar la nostra feina a tots aquells que no saben qui som i què fem.

Qui som?

Sóm una escola esportiva, dedicada a intentar recuperar aquest esport, què és la nostra cultura i la nostra identitat. La pilota valenciana, és un esport en l’àmbit comunitari, que es practica en tot el país Valencià. Hi ha molts motius que podem anomenar, per tal d’intentar motivar als pares a què els seus fills practiquen l’esport de la pilota. Podríem començar, dient que fer esport entra dins de tot allò que representa la vida saludable, però també podem anomenar coses que ens són úniques i que ens fan sentir un orgull especial, ja que la nostra cultura es veu reflectida i mostra el nostre tarannà com a poble. Aquesta pràctica esportiva transmet valors socials, com el respecte al contrari, la cooperació esportiva, etc.

Què fem?

Realitzem tota una programació anual d’aprenentatge. Durant tot l’any, (que dura un any escolar), realitzem un seguit de campionats, tots ells es juguen en dissabte al matí. Durant la setmana, es realitza un entrenament.

Inscripció:

El termini d’inscripció s’obri en Juny, i el temps per tal d’apuntar-se dura fins a setembre.

Preu:

30 Euros/any

On em puc apuntar:

Pots apuntar-te, reomplint els fulls que estaran repartits en l’ajuntament, l’escola municipal i el trinquet. També pots apuntar-te mitjançant la web.